top of page

Alegerea Fotografului

Fotograful majoratului tau


Implinirea varstei de 18 ani este celebrata cu o petrecere simbolica , majoratul. Cu fiecare an care trece petrecerile organizate cu ocazia majoratului devin din ce in ce mai fastuoase si implica un plan de organizare bine pus la punct. In functie de numarul de invitati se va alege o locatie pe masura, meniul, un DJ care sa asigure atmosfera de petrecere, va fi nevoie si de un fotograf profesionist si specializat in captarea momentelor cheie specifice unui astfel de eveniment.


Alegerea fotografului


Pentru a alege un fotograf potrivit, in cazul nostru pentru majorat, exista cateva criterii de selectie pentru ca "filmul sa aiba un happy-end" si fotografiile sa inspire emotii, amintri atunci cand vor fi privite peste ani.


Recomandarile apropiatilor


O reclama transmisa prin intermediul clientilor care au fost multumiti este cea mai de succes reclama. De aici, o simpla intrebare adresata prietenilor/cunostintelor, iar printr-un simplu sondaj de opinie se poate determina "castigatorul".


Verificare portofoliului


Dupa ce recomandarea fotografilor a fost facuta si lista este schitata urmeaza verificarea portofoliului respectiv site-ul sau blog-ul acestora. Odata ce ati accesat online optiunile mentionate, veti obtine informatii utile si mai ales portofoliul cu fotografii actualizat. Acest aspect subliniaza imaginea in ansamblu a fotografului si cat de implicat a fost si este in evenimentele sale.


Intalnirea , decizie finala.


Sa zicem ca a fost ales fotograful ce se pliaza pe dorintele tale. Urmatorul pas este acela de a avea o intalnire "face to face" cu acesta. Prin schimbul de cuvinte se va crea o energie de prietenie intre fotograf si tine. Un factor final de decizie pe care il vei lua va fi in urma unei intalniri unde se vor concretiza ultimile idei/informatii pe care inca le doresti a le afla. Desigur se vor putea discuta si alte aspecte precum modul cum se va desfasura evenimentul.


Fotograful - Amintiri


Acum ca fotograful a fost ales si esti 100% sigur/a ca amintirile vor ramane "desenate" pe fotografii si ca peste ani vor avea acelasi impact cu bucurie la privirea acestora, mai ramane sa ai invedere faptul ca trebuie sa alegi cu atentie urmand pasii mentionati mai sus, restaurantul si dj-ul iar daca acest aspect a fost deja facut nu mai ramene decat sa ne vedem sanatosi la eveniment! :)Eu sunt Mihai Mugurel Fotograf

Daca ti-am starnit curiozitatea de a ma cunoaste nu ezita sa imi lasi un mesaj pe pagina mea de facebook: http://www.facebook.com/mihaimugurelfoto sau email: info@mihaimugurel.roDaca acest articol ti-a placut si te ajuta sa faci o alegere buna si sigura nu ezita sa dai un share si un like.

La randul tau, alte persoane pot lua aceleasi decizii!Zambeste, te fotografiez.

-Mihai Mugurel

77 afișări0 comentarii
bottom of page