top of page

Cum se pregateste o domnisoara/doamna pentru sedinta foto outdoor?
5 lucruri bune de stiut pentru a fi luate in considerare atunci cand trebuie sa te pregatesti pentru o sedinta foto. Aici regasiti cateva sfaturi care ar putea fi utile pentru tine:


1. Hidratarea: Asigurați-vă că aveți o dietă echilibrată și că vă hidratați adecvat înainte de ședința foto. Hidratarea vă va ajuta să aveți o piele mai strălucitoare și să arătați mai energizată.


2. Machiajul: Dacă doriți să aveți machiaj la ședința foto, asigurați-vă că l-ați aplicat înainte de a veni la ședința foto. Puteți avea un machiaj ușor sau unul mai elaborat, în funcție de preferințele dvs.


3. Părul: Verificați starea părului înainte de ședința foto. Puteți să vă coafați sau să vă împletiti părul, în funcție de stilul pe care doriți să-l aveți în fotografii.


4. Îmbrăcămintea: Alegeți hainele potrivite pentru ședința foto. Alegeți haine care se potrivesc cu stilul dorit pentru fotografii și care vă fac să vă simțiți confortabil și în siguranță.


5. Alimentația: Nu consumați alimente grele sau care vă pot face să vă simțiți balonată înainte de ședința foto. Mâncați alimente ușoare și hidratante și evitați să mâncați cu cel puțin o oră înainte de ședință.


Bonus: Nu uitați să verificați unghiile si să vă luați accesoriile potrivite pentru ședința foto. Nu uitați să vă încărcați și bateria telefonului (cu siguranta o sa va doriti sa va postati cateva fotografii din timpul sedintei foto pe retelele de socializare).


Spor la pregatiri!

- Mihai Mugurel Fotograf Profesionist in Galati

Ce parere ai despre aceasta postare?

  • Foarte Utila.

  • Aveam cunostinte despre aceste idei.
80 afișări0 comentarii
bottom of page