top of page

Pregatirea unei nunti


Pregatirile pentru o nunta pot fi o sarcina destul de provocatoare, dar cu o planificare adecvata, poti face ca totul sa mearga uns. Iata cateva aspecte esentiale de luat in considerare in timp ce iti planifici cea mai importanta zi din viata ta, #nunta :


1. Stabileste un buget.


Stabiliti un buget si incercati sa va tineti de el, acest lucru va va ajuta sa va planificati mai usor si sa va concentrati pe ceea ce este important pentru voi. Fiecare bucatica in parte cu propriul sau buget.


2. Alegeti data si locatia: alegeti data si locatia nuntii.


Se va lua in considerare factorii precum disponibilitatea, capacitatea si accesibilitatea, dar si datele disponibile a altori prestatori favoriti cum ar fi (dj, formatie , foto - video , cabina foto , cabina video 360 , aranjamente , coafor, machiaj , unghii etc.).


3. Alegeti un fotograf si un videograf.


Fotografiile si filmarile sunt o parte esentiala a oricarei nunti. Asigurati-va ca alegeti oameni in care aveti incredere si care au un portofoliu impresionant. Foto - Video sunt cei ce o sa petreceti cea mai buna parte a zilei iar comunicarea Miri - Prestatori trebuie sa fie una de exceptie. Verificati intai disponibilitatea cu fotograful /videograful favorit incat sa fie in aceeasi linie cu data stabilita la locatie. P.S Daca sunteti in cautare de servicii Foto - Video ne puteti contacta folosind Whatsapp: +40747956176 - Mihai Mugurel


4. Alegeti un DJ sau o trupa:


Muzica este si ea o piesa imporanta pentru intregul eveniment. Asigurati-va ca alegeti un DJ sau o trupa care cunosc gusturile muzicale ale invitatiilor si care pot crea o atmosfera potrivita pentru nunta dvs. Verificati intai disponibilitatea cu dj-ul/trupa favorita incat sa fie in aceeasi linie cu data stabilita la locatie.


5. Alegeti Rochia de mireasa si costumul mirelui.


Piesele importante din pregatirea unei nunti sunt alegerea rochiei de mireasa si costumul mirelui. Pentru a avea o vestimentatie unica si care sa iasa in evidenta tuturor invitatiilor, va recomandam sa le realizati pe comanda cu cel putin jumatate de an rochia/costumul favorit. Alegerea rochiei fiind un moment emotionant pentru mireasa dar si pentru mire atunci cand o va privi. De aceea recomandarea noastra este sa nu plecati impreuna la drum in alegerea lor!


6. Alegerea Bisericii.


Alegerea bisericii pentru nunta poate fi un pas important pentru cuplul care se casatoreste, deoarece aceasta poate fi un loc sacru care are o semnificatie speciala pentru ei. Parintele, Disponibilitatea, Capacitatea, Amenajarile, Accesibilitatea, Costul sunt cuvintele cheie ce trebuie urmarite pentru a avea o cununie religioasa emotionanta si unica.


7. Alegerea altor servicii.


Tindem sa avem toate serviciile posibile pentru a avea o nunta de exceptie. Uneori aceasta gandire nu este chiar pozitiva. Invitatii vor aprecia foarte mult ambientul locatiei, distractia, si mai ales prezenta voastra in calitate de mire si mireasa.


8. Ce nu trebuie sa lipseasca in seara nuntii


Cabina foto / Platforma video 360 - sunt noile servicii ce atrag din ce in ce mai mult clientii si care cred ca nu ar trebui sa lipseasca la nici-un eveniment. Asa cum am vorbit mai sus despre distractie, acestea sunt un plus pe langa muzica oferita de DJ/Formatie . Totodata invitatii vor ramane si cu amintiri deosebite de la nunta voastra. P.S Daca sunteti in cautare de servicii Cabina Foto / Cabina Video 360 ne puteti contacta folosind Whatsapp: +40747956176 - Cabina Foto Magia Amintirilor


9. Alegerea unui designer de flori


Pentru a avea pe tot parcursul zilei si a noptii de mireasma si culorile deosebite a florilor naturale , va recomandam sa va alegeti un designer de flori. Acesta se va ocupa de tot ce inseamna aranjamente florale incepand de la buchetul de mireasa/nasa, aranjamentul de acasa , biserica si cel mai imporant aranjamentul salii (daca acesta nu il ofera deja restaurantul)


10. Alegerea unui plan B


Alegerea unui plan B pentru nunta este important deoarece poate ajuta la minimizarea stresului si la asigurarea ca evenimentul se desfasoara cat mai bine posibil, indiferent de conditiile neprevazute ce pot aparea pe moment cum ar fi vremea, timpul si alte probleme neprevazute. De asemenea contactati orice furnizor de servicii si faceti un ultim update alaturi de ei cu cateva zile inainte de eveniment,


Bonus: Alegeti impreuna!


Este imporant ca, cuplul care se casatoreste sa aleaga impreuna si sa comunice impreuna toate detaliile nuntii lor. Fiind unul din cel mai important eveniment din viata mirilor, el ar trebui sa reflecte si personalitatea si dorintele lor. Exista cateva lucruri esentiale pe care cuplul ar trebui sa le discute si sa le decida impreuna inainte de a incepe pregatirile (vezi punctele de mai sus).


- Mihai Mugurel - Fotograf Profesionist in Galati

#nunta #fotograf #fotovideo #evenimente #cabinafoto #cabinavideo360 #cabinafotonunta #cabinavideo360nunta #fotografnunta #ineldelogodna #rochiedemireasa #mireasa #mire


Iti este utila aceasta postare?

  • Foarte Utila!233 afișări0 comentarii
bottom of page